Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Február 25. 14:11, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Vége! Sírva távozott Fecó a játékból!

Vége! Sírva távozott Fecó a játékból!

VV Fecó sírva búcsúzott el a ValóVilág játékától. A férfi 161 napot töltött a villában. A nyereményt nem kapta meg, de gyermekei anyja a luxusbörtönben mondta ki neki a boldogító igent, így ő is győztesént távozhatott.

Fecó mindig is az érzelmeiről volt híres, így nem meglepő, hogy meghatódott a játék végén. Családja döbbent csöndben, majd 'Szép volt' skandálással búcsúztatta el őt a játéktól. Attila viszont igazi érzelmi hullámzáson esett át, a párbaj alatt megszólalni is alig tudott az izgalomtól, majd mielőtt visszatért a villába társai közé, elsírta magát. Fecó számára tehát véget ért a játék, Attilára, Seherezádéra és Csabára azonban már lehet szavazni, vasárnap este pedig eldől, kinél landol az 50 millió.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.