Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. Május 10. 16:30, kedd | Helyi
Forrás: www.megnovok.hu

Szoros versenyben az ötödik hely jutott a Kisvakondoknak

Szoros versenyben az ötödik hely jutott a Kisvakondoknak

Korábban írtuk, hogy a kurdi általános iskola nyolcadikosaiból szerveződött csapat bejutott a „Rigó énekeljen!” Kárpát-medencei Környezetvédelmi Csapatverseny országos döntőjébe. A tavaly második helyezést elért gárda idén csak n

A Pethő Györgyi tanárnő szárnyai alatt készülő, Dékány Dorián, Stieb Stella, Faragó Eszter, Törzsök Dániel, Nagy Máté, Törő Flóriánösszeállítású Kisvakondok előbb negyedikként jutottak túl a levelezős fordulókon, majd a legjobb tíz között - már Dániel nélkül - szépen helytállva, hármas holtversenyben az ötödik helyen végeztek.

A „Míg megnövök” Alapítvány nyíregyháza-sóstógyógyfürdői szaktáborában április 27-én és 28-án megrendezett finálé összesítésében végül csak három ponttal szereztek kevesebbet a kurdiak, mint a harmadik helyezett. Mi több, a verseny győztesétől, a Rédicsről érkezett „A természet szépei” gárdától is csupán öt pont választotta el őket.

Szép volt, Kisvakondok!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.