Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2015. December 03. 13:35, csütörtök | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr Főkapitányság, fotó: www.biharlap.hu.

Rablás lett az áruházi lopásból Dombóváron

Rablás lett az áruházi lopásból Dombóváron

A tetten ért lány az egyik biztonsági őrt többször megütötte, majd a helyszínről elmenekült. A férfi a másik biztonsági őrrel dulakodott, majd fellökte.

A Dombóvári Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást egy kurdi fiatalkorú lány, valamint egy döbröközi férfi ellen.

Egy dombóvári áruházból tettek bejelentést a rendőrségre, mert 2015. december 2-án 21 óra 45 perckor az áruház biztonsági őrei észlelték, hogy egy fiatal lány az áruházból whiskyt, poharakat, illatosítót, míg a társaságában lévő férfi húst kísérelt meg eltulajdonítani. A szolgálat munkatársai a két személyt az áruház biztonsági irodájába akarták kísérni, de a tetten ért lány az egyik biztonsági őrt többször megütötte, majd a helyszínről elmenekült. A férfi a másik biztonsági őrrel dulakodott, majd fellökte. A cselekmény következtében a szolgálat egyik munkatársa megsérült. Az őrök a férfit a helyszínen visszatartották.

A rendőrök a helyszínre mentek, majd a 23 éves döbröközi férfit a helyszínen, fiatalkorú társát később egy igazoltatás során fogták el. A lány az eltulajdonított dolgokat az áruház közelében elrejtette, később azokat a rendőröknek megmutatta. A dombóvári nyomozók a 17 éves fiatalkorút rablás bűntett, a 23 éves férfit garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A terheltek szabadlábon védekezhetnek.

Az ügyben az eljárást a Dombóvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Címkék: lopás, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 09:03, hétfő | Helyi

Áldozatot követelt egy dombóvári lakástűz

Május 18-án, szombat reggel érkezett jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy Dombóváron kigyulladt egy lakás.

2024. Május 19. 15:59, vasárnap | Helyi

Középiskolások Buzánszky Jenő Emléktornája Dombóváron

A Buzánszky Jenő Sportkomplexum 2022-ben átadott műfüves pályáján ismét megrendezésre került a legendás dombóvári futballista tiszteletére a középiskolások tornája.

2024. Május 16. 08:30, csütörtök | Helyi

Szakmai napot tartottak óvodapedagógusoknak a Szivárvány Óvodában

A támogatási program célja, hogy erősítse Tolna vármegye Zöld Óvodái közti kapcsolatot, segítse azok Zöld Óvodai szakmai tevékenységét, bővítse az érdeklődő pedagógusok természettudományos ismereteit.

2024. Május 15. 08:14, szerda | Helyi

95. születésnapján köszöntötték György-Fazekas Péternét

György-Fazekas Péternét 95. születésnapján Pintér Szilárd polgármester is felköszöntötte.