Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. Augusztus 25. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Pákóék tényleg szétmentek

Pákóék tényleg szétmentek

Fekete Pákó és párja, Ágica szakított - hallottuk a napokban. Egyes hírek szerint a szakításuk csak kamu, ugyanis ezzel akarják menteni vagyonukat a végrehajtó elől.

 Mint ismeretes, hosszú évek óta alkot egy párt a szőke hölgy és a Didikirály. Néhány éve szerelmükből egy kisfiú is született, akit láthatóan nagy szeretetben neveltek. Soha nem lehetett hallani olyasmiről, hogy a pár veszekedne, vagy balhézna egymással, éppen ezért lepett meg mindenkit a szakítás híre.

A StoryOnline természetesen az érintetteket is megkereste a pletykákkal kapcsolatban. Pákót ugyan nem lehet elérni, de Ágicától megtudtunk néhány dolgot. A fiatal anyuka megerősítette a szakítás tényét, de állítása szerint az hazugság, hogy a vagyon mentése miatt mentek szét. Részleteket nem akart elárulni, de azt mondta, jobban érzi magát, mint korábban. Úgy tudjuk, hogy a pár közös gyermeke az édesanyával marad.

Címkék: pákó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.