Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Június 21. 05:00, péntek | Belföld
Forrás: MNO

Minimális változtatásokkal frissül a Suzuki Swift

Minimális változtatásokkal frissül a Suzuki Swift

A Suzuki Swift életében is eljött a pont, hogy átélje a szinte kötelező frissítést, ám a japánok ezúttal még a szokásosnál is visszafogottabban nyúltak az esztergomi kisautóhoz. Könnyen lehet, hogy a hamarosan érkező utód miatt nem piszkálták jelentősebben.

Noha a gyártó hivatalos sajtóközleménye még nem futott be szerkesztőségünkbe, a kiszivárgott fotók alapján szinte minden fontosabb momentumot meg tudunk állapítani. Azt már most kijelenthetjük, hogy aki Swiftet szeretne vásárolni, nem feltétlenül érdemes várnia a friss, 2014-es modellévű változatra, oly csekély a módosítások száma.

Kívülről a manapság már nélkülözhetetlen kellék, a ledes nappali menetfény tűnik fel, illetve a külső visszapillantó tükrök házába költöztetett irányjelzők, egyéb változtatást hiába keresünk. A motorpalettát illetően több mint valószínű, hogy egyáltalán nincs újdonság, ám mindezt nem bánjuk, ugyanis az 1242 köbcentis benzines, illetve az 1,25-ös turbódízel is bizonyította rátermettségét tesztjeinken. Az utastér a fotók tanúsága szerint ugyancsak érintetlen maradt, egyedül az árlista esetleges módosulása felett lebeg kérdőjel, de könnyen lehet, hogy a Suzuki ezen sem morfondírozik sokat, és a szeptemberben esedékes frankfurti autószalonon bemutatkozó friss Swiftet valószínűsíthetően változatlan áron kínálja majd.

Címkék: autó, suzuki, swift

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk