Városlista
2021. április 15, csütörtök - Tas, Anasztázia

Hírek

2021. Április 07. 08:58, szerda | Helyi
Forrás: Dombóvár Város Önkormányzata

Megállapodás romák képzésével kapcsolatban

Megállapodás romák képzésével kapcsolatban

Dombóvár Város Önkormányzata, valamint a Dombóvári Roma Közhasznú Alapítvány és az Országos Roma Felemelkedésért Misszió Egyesület között megállapodás jött létre a romák képzésével kapcsolatban.

Márciusban folytatódtak a tárgyalások és egyeztetés történt a Dombóvári Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályával is. Sajnos a veszélyhelyzet miatt a képzések indítása még nem lehetséges, ezért arról döntöttek, hogy 30 fő bevonásával összeállítanak egy munkatervet. A hosszútávú programban az esetlegesen felmerülő önrész megfizetését Dombóvár Város Önkormányzata magára vállalja.

Pintér Szilárd polgármester bízik abban, hogy az elképzelések a közeljövőben megvalósulhatnak, amellyel 30 hátrányos helyzetű, dombóvári családnak tudnak átmeneti megoldást és segítséget nyújtani.

Az egyeztetésen részt vettek a Dombóvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat képviseletében Ligorovics Zsolt és Világos Csaba.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 15. 08:33, csütörtök | Helyi

Fekete Istvánról a Kalendáriumban

Dózsa-Kádár Dóra műsorvezető riportot készített Bodó Imre múzeumalapítóval. A beszélgetés április 16-án (pénteken) 15 órától lesz hallható a Kossuth Rádió Kalendárium című műsorában.

2021. Április 14. 15:00, szerda | Helyi

Autóbusz és személygépkocsi ütközött Dombóváron

Kedden délután egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy személygépkocsi ütközött Dombóváron, a Kórház és a Horvay János utca kereszteződésénél.

2021. Április 14. 09:17, szerda | Helyi

Tájékoztató az önkormányzati fenntartású óvodákba történő beiratkozásról

Az alábbiakban tájékoztatjuk az érintett gyermekek szüleit a 2021/2022. nevelési évre történő óvodai beiratkozásról az önkormányzati fenntartású óvodák vonatkozásában.

2021. Április 13. 17:53, kedd | Helyi

Egy présház tetőszerkezete égett Dombóváron

Dombóvár-Szőlőhegyen, a Juhfark-dűlőhöz vonultak a tűzoltók.