Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Április 18. 11:00, szerda | Helyi
Forrás: Kitanics Zsuzsanna/Dombóvári Rendőrkapitányság

Elszeretted a páromat? Nesze neked!

Elszeretted a páromat? Nesze neked!

Akár egy év szabadságvesztésre is ítélheti a bíróság azt az 51 éves dombóvári nőt, aki bosszúból megrongálta volt élettársa új párjának autóját.

Az asszony először meggörbített szögeket tett a 48 éves sértett munkahelye előtt parkoló személygépkocsijának kerekei mögé, ezzel okozva több esetben defektet. A rejtett számról történő telefonos zaklatástól sem riadt vissza, a leglehetetlenebb időpontokban csörgette meg a sértett mobilját, majd mikor az fogadta a hívást, nem szólt bele a készülékbe.

„Jóakaratának” legutóbbi megnyilvánulása már nem maradt rendőrségi feljelentés nélkül. Március közepén a féltékeny, elmondása szerint még mindig szerelmes asszony saját kulcsával végigkarcolta a Dombóvár belvárosában, egy üzlet előtt parkoló autó bal oldalát, ezzel 30 000 forintnyi kárt okozott az üzletben vásárló sértettnek.

A büntetlen előéletű asszonyt folytatólagos egységben elkövetett rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók. A nő először mindent tagadott, de az elétárt bizonyítékok hatására beismerő vallomást tett. Tettét élettársának elszeretése miatt érzett dühével indokolta.

A büntetőeljárás során a gyanúsított szabadlábon védekezhet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.