Városlista
2024. június 18, kedd - Levente

Hírek

2015. Augusztus 03. 07:13, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

Éjszaka gyakorlatoznak a honvédség repülőgépei

Éjszaka gyakorlatoznak a honvédség repülőgépei

Éjszakai repülésre készülnek a kecskeméti repülőbázis pilótái augusztus 3-tól augusztus 6-ig több város fölött, ez nagyobb hanghatással jár a térségben, ezért a honvédelmi tárca a lakosság megértését és türelmét kéri.

Hétfőtől csütörtökig minden nap este hat órától hajnali 1 óráig a repülők éjszakai repüléseket hajtanak végre, a kiképzéssel a pilóták éjszakai körülmények közötti repülési képességét fejlesztik.

Az éjszakai repülés során - Kecskeméten kívül - nagyobb zaj és hanghatás lesz tapasztalható Eger, Balmazújváros, Miskolc és Heves, Szolnok, Kisújszállás, Mezőtúr, Szarvas valamint Orosháza és annak 30 kilométeres körzetében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 18. 08:23, kedd | Belföld

Orbán Viktor Mark Ruttével tárgyalt

2024. Június 17. 08:35, hétfő | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: díszőrség lesz a budai Várban

Új tradíció kezdődik a budai Várban, mostantól a hét területvédelmi tartalékos ezred kéthetes váltásban a Honvédelmi Minisztérium főépülete előtt teljesít díszőrséget

2024. Június 16. 10:33, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Június 16. 10:27, vasárnap | Belföld

Három hét van a választási plakátok eltávolítására

Még valamivel több mint három hetük van az önkormányzati, nemzetiségi és EP választáson induló jelölteknek és jelölőszervezeteknek arra, hogy eltávolítsák a kampány időszakában a közterületeken elhelyezett plakátjaikat.