Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Január 12. 13:04, csütörtök | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Alekosz apaként bizonyíthat tovább

Alekosz apaként bizonyíthat tovább

Apai örömök elé néz Alekosz! A görög egyik szemfüles rajongója az egyik szülészeti klinikán vélte felfedezni a valóságshow-hőst és barátnőjét, Bettyt.

- Csak úgy ragyogtak a boldogságtól! Biztos vagyok benne, hogy akkor tudták meg, hogy a lány terhes - írta beszámolóját az Új Ász szemfüles olvasója.

- Nem szeretnék erről beszélni - kezdte sejtelmesen az okostojás, azonban egyre harmonikusabb kapcsolatáról nyílt őszinteséggel vallott, ami mindenképpen biztonságos hátteret jelent egy újszülött számára.
- Betty pontosan olyan, mint én. Nagyon nehezen mutatjuk ki egymásnak, hogy mit érzünk, de ugyanakkor könnyen is. Ezért folyamatosan pengeélen táncolunk, nagyon izgalmasan éljük meg a mindennapokat. Mindig is ilyen nőre vágytam, mint ő! Kihívás elé állít engem lelkileg és agyilag is, így folyamatosan felfelé ível a kapcsolatunk, fejlődő tendenciát mutat - mesélte Alekosz.

Édesanyja, Vája asszony szerint is hamarosan érkezik az unoka. Szerinte a fiatalok kapcsolata nagyon harmonikus és ahogy látja, bármelyik percben gyermek lehet a dologból.

- Ugyan hivatalosan még nem jelentették be, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan érkezik a baba - mondta a napilapnak Vája asszony.

Címkék: Alekosz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.